POLÍTICA DE GALETES – www.compraacasa.com

La pàgina web www.compraacasa.com és titularitat del Consell Insular de Formentera i compleix amb els requisits derivats de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, del Reial decret llei 13/2012, del 30 de març, així com de l’obligació d’Informació a l’usuari contemplada en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Dades identificatives

  • Nom: WWW.COMPRAACASA.COM
  • Població: Formentera
  • Província: Illes Balears
  • Correu electrònic: info@pimef.es
  • URL: www.compraacasa.com

Nota Legal

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en la web, o qualsevol altra facilitada a compraacasa.com per al seu accés a alguns dels serveis siguin incorporats a fitxers titularitat de compraacasa.com, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats a la web, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració, així com per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic bé per qualsevol altre mitjà, de novetats, productes i serveis relacionats amb compraacasa.com. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari presta el seu consentiment expressament per a l’enviament de publicitat a través d’aquest mitjà.

compraacasa.com es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquest efecte, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

Les respostes dels camps que contenen un asterisc (*) o assenyalades com a obligatori, tenen un caràcter obligatori, en considerar-se la informació mínima exigible per a gestionar la informació sol·licitada, sense aquesta informació seria impossible desenvolupar el servei sol·licitat. La resta dels camps són de resposta facultativa.

L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se compraacasa.com el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Qualsevol usuari pot en qualsevol moment exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant un escrit, acreditant la seva identitat, mitjançant fotocòpia del DNI, i especificant el dret a exercitar, a: compraacasa.com

Normativa sobre l’ús de galetes

Aquesta política de galetes és part integrant de l’Avís Legal i la Política de Privacitat de compraacasa.com. L’accés i la navegació al lloc, o l’ús dels serveis d’aquest, impliquen l’acceptació de les Condicions Generals establertes en el nostre Avís Legal (i per tant de la Política de Privacitat i Política de Galetes). Per favor, llegiu-les atentament.

Us agraïm que hagueu decidit visitar-nos. Volem que la vostra experiència al lloc sigui el millor possible, i per aquest motiu hem escrit aquesta Política de Galetes de la forma més transparent possible.

Què és una Galeta?

Les galetes són arxius que contenen petites quantitats d’informació que es descarreguen en el dispositiu de l’usuari que s’utilitza quan visita un lloc web. La seva finalitat principal és reconèixer l’usuari cada vegada que accedeix a www.compraacasa.com, cosa que ens permet, a més, millorar la qualitat i la usabilitat de la nostra web.

Les galetes són essencials per al funcionament d’Internet; no poden danyar l’equip/dispositiu de l’usuari i, si es troben activades en la configuració del vostre navegador, ens ajuden a identificar i resoldre possibles errors de funcionament de www.compraacasa.com.

Tipus de Galetes

Hi ha diferents tipus de galetes. Totes ells treballen de la mateixa manera, però tenen petites diferències:

  • Galetes de sessió. Les galetes de sessió duren solament per la durada de la teva visita i s’esborren quan tancau el navegador. La seva finalitat principal és identificar el tipus de dispositiu, donar suport a la seguretat lloc web o la seva funcionalitat bàsica. No contenen informació personal que ens permeti identificar una persona.
  • Galetes persistents o permanents: s’emmagatzemen en el disc dur del dispositiu i la nostra web les llegeix cada vegada que realitzau una nova visita a www.compraacasa.com; posseeix una data de caducitat o expiració determinada, acomplida la qual la galeta deixa de funcionar. Ens permeten identificar les teves accions i preferències; analitzar les visites i ens ajuden a comprendre com arriben els usuaris a la nostra pàgina i millorar els nostres serveis.
  • Galetes de funcionalitat: permeten a www.compraacasa.com recordar decisions adoptades per l’usuari, com el seu inici de sessió o identificador. La informació que aquestes galetes recullen s’anonimitza (és a dir, no conté ni el teu nom, direcció, o altres dades).
  • Galetes de tercers: les galetes de tercers són les galetes que instal·la un lloc web que no és el que estàs visitant; per exemple, les usades per xarxes socials (com Facebook) o per complements externs de contingut (com Google Maps). A més, algunes empreses de publicitat usen aquest tipus d’arxius per a realitzar un seguiment de les teves visites en cada lloc en el qual s’anuncien.
  • Galetes analítiques: són galetes que tenen per finalitat el manteniment periòdic i garantir el millor funcionament i servei a l’usuari; recopilant dades de la teva activitat.

Ús de Cookies per part de (www.compraacasa.com)

Mitjançant l’accés a www.compraacasa.com, acceptau de manera expressa que puguem usar aquest tipus de galetes en els vostres dispositius. Si desactivau les galetes, pot ser que la vostra navegació per www.compraacasa.com no sigui òptima i algunes de les utilitats que disposa www.compraacasa.com no funcionin correctament.

a) Galetes de tercers. Galetes de Google Analytics

El lloc utilitza el servei Google Analytics, que és prestat per Google, Inc., entitat l’oficina principal de la qual està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»).

Google Analytics utilitza galetes per a ajudar-nos a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc. La informació que genera la galeta sobre el teu ús del lloc (incloent la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units. Google usarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del teu ús del lloc, recopilant informes de l’activitat del lloc i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la vostra adreça IP amb cap altra dada del qual disposi Google.

Podeu rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del vostre navegador. No obstant això, si ho feis, pot ser que no pugueu usar la plena funcionabilitat d’aquest lloc. En utilitzar aquest lloc, consentiu el tractament la vostra informació per Google en la forma i per a les finalitats a dalt indicades.

Nom de les galetes:  _utma   _utmb   _utmc   _utmv   _utmz

Propòsit de les galetes:

Aquestes galetes de Google Analytics generen una ID d’usuari anònima, que és el que s’utilitza per a fer un recompte de quantes vegades visita www.compraacasa.com l’usuari. També registra quan va ser la primera i l’última vegada que va visitar la web. Així mateix, calcula quan s’ha acabat una sessió, origen d’usuari i keyword.

Configuració de l’usuari per a evitar Galetes

Des de www.compraacasa.com i, en compliment de la normativa legal vigent, us informam de com configurar el vostre navegador/navegadors d’Internet per a mantenir la vostra privacitat i seguretat en relació a les galetes. Per això, us facilitam la informació i enllaços als llocs de suport oficials dels principals navegadors perquè pugueu decidir acceptar o no l’ús de galetes.

Així, podeu bloquejar les galetes a través de les eines de configuració del navegador o bé pots configurar el vostre navegador perquè us avisi quan un servidor vulgui guardar una galeta: